Jeg synes at bogen har nogen virkelig gode og vigtige passager, der kan give mening for enhver at læse. Her tænker jeg på de steder, hvor du skriver at efter ulykken og med løb er landet et sted nu, hvor du vil have det bedste ud af livet. Det hjalp også mig til at komme igennem en svær tid.

Kan også rigtig godt lide ærligheden i bogen, med de steder hvor familien og vennerne har skrevet, at det er holdt 100% (eller så tæt på som muligt) som det var skrevet fra hver især. Alt i alt et det en super god bog, som jeg kan tage frem igen, når jeg skal huske på at alle kan have det hårdt, men tingene kan også vende, hvis man selv tager ansvar for at få det bedste ud af livet.
Kennie

Denne oprigtige og ærlige bog, fortæller historien om en kvinde med en viljestyrke som kun få besidder.
Sascha erkender hvem hun altid har været og tør se sig selv i øjnene og rejse sig fra bunden. Hun lytter ikke kun til sig selv, bogen viser at hun lytter til omverden og udvikler sig i den retning hun selv mærker er den rette for hende. Hun er en sand heltinde.
Kirsten

Hjertet vinder over hjernen, er en autentisk barsk beretning om, og af en ung kvinde, der på et splitsekund, kom ud for en grim ulykke, men med en jernvilje uden sidestykke, har kæmpet sig tilbage fra dyb koma, til et aktivt liv igen. Fortalt hudløst ærligt uden filter, med en befriende humor!
John

Bogen, hjertet vinder over hjernen, skildrer en ung kvindes tragiske ulykke, hvor livet tager en drastisk ændring. Kvinden svæver på et splitsekund, mellem liv og død. Når man læser, bogen, er der plads til, tårer, glæde og forundring. Kvinden fortæller på alle måder, hvor vigtigt det er at værne om livet!
Britt

Sascha Petersen så fik jeg ro til at læse din bog. Den er helt fantastisk og er læst fra ende til anden på 2 timer. Den krævede en del lommetørklæder og mange tåre er grædt. Jeg elsker dig, jeg er så stolt af dig og du betyder virkelig meget for mig. Tak for dig seje kvinde.
Tanja

Jeg har for første gang i 15 år kunne læse en bog.... efter mine kognitive skader har jeg ik ku læse eller nærmere ik ku huske hva jeg har læst men har nu på et par dage læst din bog.
Du er så inspirerende og så mega sej
Marianne

Du er en inspirerende og livsbekræftende kvinde. Bogen er fantastisk og giver stof til eftertanke. Jeg kan varmt anbefale bogen. Godt gået.
Anders